Over ons

Ons Verhaal

Mogen we even de aandacht? Aandacht voor de Pim familie. Aandacht voor alle lieve mensen die werken in deze prachtige sector. Die elke dag hun bed uitkomen om voor een ander te zorgen. Aandacht voor het personeelstekort, omdat het personeel te kort komt. Te veel druk, te weinig tijd. Het is tijd voor aandacht! Tijd voor meer waardering – tijd voor een beter balans tussen werk en privé – tijd voor verandering – tijd voor de zorg medewerkers op #1 – tijd voor Pim Thuis.

Wij zien en voelen de kracht van zorgzaamheid. Dé eigenschap die je bezit en niet kunt leren. De eigenschap die hét verschil kan maken. Voor families, voor ouderen, alleenstaande en de gehele samenleving.

Door beter te zorgen voor medewerkers in de zorg, maken we niet alleen het verschil voor hen, maar ook voor hun cliënten. Zorgen voor de zorgende, zorgt voor betere zorg voor de zorg nodigen.

Met extra aandacht voor persoonlijk contact en fun. Maken we het stoffige imago van de thuiszorg stofvrij en brengen we de thuishulp in Nederland op een hoger niveau.

We investeren met alle liefde in de connecties die onze medewerkers hebben met hun cliënten. Omdat huishoudelijke ondersteuning veel meer is dan schoonmaken. Het is ‘mensen’ werk. Het is dat ene kopje koffie, dat ene gesprek en dat ene verhaal. Het is de tijd voor aandacht maken. Het is waar Pim Thuis voor staat.

Pim thuis.
Tijd voor aandacht.

Huishoudelijke ondersteuning

Huishoudelijke ondersteuning is ontzettend divers. Bij Pim Thuis helpen wij u in uw eigen vertrouwde thuisomgeving met het huishouden. De werkzaamheden variëren van stoffen, dweilen en het bed verschonen tot het schoonmaken van de keuken en andere ruimtes. Wij geloven dat huishoudelijke ondersteuning veel meer is dan alleen poetsen en opruimen. Het is écht mensen werk. Waarbij persoonlijk contact en fun centraal staan. Het is dat ene kopje koffie, dat ene gesprek en dat ene verhaal. Het is de tijd voor aandacht maken. Het is waar Pim Thuis voor staat.

Een schoon en leefbaar huis
Langer thuis wonen
Persoonlijk contact
Tijd voor aandacht
Het verschil maken met de kracht van zorgzaamheid.

We investeren met alle liefde in de connecties die onze medewerkers hebben met hun cliënten. Tijd voor aandacht, verbinding en fun.

Waar wij voor staan

Bij Pim Thuis draait alles om tijd voor aandacht, voor onze medewerkers én cliënten. Tijd voor aandacht dat heb je niet zomaar, dat is alleen haalbaar door daadwerkelijk tijd te maken. Zo hebben we ook tijd & aandacht besteed aan het uitdenken van onze merkwaarden. Waar staan we voor & waar staan we volledig achter?

Hulp via de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) in gemeente Breda
Pim Thuis levert huishoudelijke hulp via de Wmo in gemeente Breda. Wilt u meer informatie over de Wmo mogelijkheden en het aanvragen van een indicatie? Neem dan contact op met Zorg voor elkaar Breda op telefoonnummer 076 – 525 15 15 of raadpleeg de website www.zorgvoorelkaarbreda.nl
Zij kunnen u meer vertellen of u in aanmerking komt voor een Wmo indicatie.

Particulier hulp
Ook voor particuliere hulp in de gemeente Breda kunt u bij Pim Thuis terecht. Eén van onze teamleiders komt bij u langs om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. De ondersteuning wordt uitgevoerd door een van onze deskundige en betrouwbare thuishulpen.

PGB (persoonsgebonden budget)
Als u een PGB heeft, zijn er ook mogelijkheden om huishoudelijke hulp te krijgen via Pim Thuis in de gemeente Breda. Neem voor meer informatie contact met ons op.

PRF-29-03-2024 Dorst Stichting Pim 005

Inspiratieverhaal Pim Thuis

Pim is geboren in 1998. Als zoon van Ton en Linda, jonge broer van Koen en Rens van der Veer. Pim heeft een meervoudige beperking.

Pim is vrijwel altijd vrolijk, heeft een zeer sterk karakter, een doorzetter en haalt het beste bij mensen naar boven. Pim verwondert en inspireert.

Zijn inspiratie heeft in 2009 geleidt tot de opening van Stichting Pim. Een zorgwoning en dagbesteding voor een twintigtal bijzondere jongeren.

In 2012 kreeg de oma van Pim dementie. Onder zijn naam heeft Pim in 2021 een fantastisch zorgcomplex geopend voor 56 mensen met dementie. Een zéér bijzondere plek, helaas heeft de oma van Pim dit niet meer mee mogen maken.

Als trotse vader van Pim (en natuurlijk van Koen en Rens), starten we nu met Pim Thuis.
Een nieuwe organisatie voor huishoudelijke ondersteuning, te beginnen in Breda.

Een organisatie die moet passen in de ‘Pim-familie’. In onze visie telt iedereen mee en zorgen we goed voor elkaar.

TIJD VOOR AANDACHT
TIJD VOOR WERKPLEZIER
TIJD VOOR JOU

Ambitie

Pim Thuis wil zorgen voor betere huishoudelijke ondersteuning, waarbij het werk verder gaat dan alleen ondersteuning. Waar aandacht en tijd voor medewerkers en cliënten voorop staan. Waarbij we het stoffige imago, stofvrij gaan maken en het plezier in dit prachtige en sociale vak weer een podium geven.

Werken bij Pim Thuis? Bekijk onze vacatures.

Medewerkers

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:

8:30 uur tot 17:00 uur
8:30 uur tot 17:00 uur
8:30 uur tot 17:00 uur
8:30 uur tot 17:00 uur
8:30 uur tot 17:00 uur